Două amenzi pentru Gaz Metan în ultimele zile

Două amenzi pentru Gaz Metan în ultimele zile

Clubul Gaz Metan a fost amendat cu suma de 15.000 de franci elvețieni, aproximativ 14.550 de euro, în cazul jucătorului polonez, Lukasz Gikiewicz, care a câștigat un nou proces împotriva trupei medieșene.
Atacantul care nu a evoluat deloc pentru echipa noastră, a dorit în prima fază să se ajungă la un acord comun cu conducerea Gazului și să îi se plătească suma ce o avea de primit, 160.000€, în mai multe rate, însă nu s-a ajuns la nicio înțelegere, iar penalitățile au urcat la 220.000€.
Datoriile față de jucător vor crește zilnic, iar în termen de 30 de zile, începând cu data de 19 ianuarie, dacă nu se achită suma în totalitate, Gaz Metan riscă să fie blocată la transferuri sau depunctată, iar în cel mai rău caz, retrogradată.
Tot în aceste zile, fostul președinte, Ioan Mărginean, a câștigat un proces împotriva clubului, acesta având de primit 50.000€ în termen de 5 zile, astfel echipa noastră va fi depunctată.

Orice sprijin din partea ta pentru munca ce o desfășurăm pe acest site din 2007 și până în prezent, este binevenită, apoi ne poți da un semn pe pagina de Facebook Plăiaș Paul sau la adresa de email plaiaspaul@gmail.com 😁