Joi, a avut loc o întrunire a Consiliului Director

Joi, a avut loc o întrunire a Consiliului Director


 

După cum poate știți, in luna decembrie a fost o întâlnire între directorul Romgaz, primarul municipiului Medias și reprezentanții suporterilor, în care s-a hotărât ca un membru al galeriei să faca parte din Consiliul Director al clubului. 
 
În data de 20 ianuarie, a avut loc Adunarea Generală a Membrilor Fondatori unde s-a votat schimbarea Consiliului Director si înlocuirea lui Valentin Iordănescu si a reprezentantului Joma , Teodor Luca, cu Dorel Vlașin, din partea primăriei și Florin Rusu(suporter, din partea Romgaz). 

 În ultimele săptămâni s-a dorit din partea suporterilor o convocare a Consiliului unde să se prezinte mai multe situații legate de veniturile și cheltuielile din ultima perioadă și încercarea creionarii unui buget pentru anul 2022. 

 Astăzi, a avut loc acea întâlnire dar, din păcate, nu a fost tocmai reușită. Hotărârea adunării generale din 20.01.2022, nu a fost validată de judecătorie, pe motiv ca nu au fost întrunite condițiile statutare referitor la numărul de membri care au votat. 

 Astfel, din cei 55 membri era necesar să se obțină 41 de voturi , însă la ședință au participat puțin peste 30 de membri. 

În aceste condiții, hotărârea nu este valabilă. 
 Astfel, cei doi reprezentanți din partea suporterilor și a primăriei Mediaș nu au fost validați ca și membri in Consiliul Director. 
 Mai mult decât atât, nici persoana desemnată cu drept de semnătură în club în urma ședinței din ianuarie, Marius Nistor, nu mai poate semna documente. Astfel s-a ajuns în situația în care practic clubul nu mai are conducatori și toată activitatea este blocată.