Se pune lacatul la clubul Gaz Metan

Se pune lacatul la clubul Gaz Metan


 Mai multe surse din apropierea clubului susțin că meciul de duminică cu Chindia Târgoviște ar fi ultimul, urmând ca echipa să se retragă din campionat, intrând apoi în faliment.

ℹ️Primele măsuri au fost luate astăzi, când juniorii cazați la stadion au fost înștiințati că trebuie să părăsească hotelul până luni, 7 martie

15 comentarii:

Anonim spunea...

dispare singurul lucru care mai tinea mediasul pe harta tarii. le-as ura "de bine" tuturor celor care au pus umarul la disparitia echipei, dar paul ar sterge comentariul. oricum, vinovatii stiu ca au multa carne prin frigidere de la pasionatii de fotbal din medias.
odata cu disparitia gazului am ajuns la nivelul tarnaveniului, iernutului sau a copsei mici ca si importanta pe harta tarii.

tibysor13 spunea...

TRIST !!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

E trist, e adevărat. Dar mai trist e ca acum când se pune lacătul, apar suporterii. Echipa juca cu tribunele goale mai toate meciurile. Asa ca, hai sictir.

Anonim spunea...

13.45
unde vezi suporteri? :))) daca echipa asta avea suporteri nu se ajungea niciodata la faliment. sau daca se ajungea, suporterii bateau cu pumnul in masa si cereau reinfiintarea gazului. nu infiintarea Flăcării sau mai stiu eu ce nume va avea viitorul surogat. fc roman medias ar fi numele perfect.”suporterii” din medias asteapta linistiti acasa sa fie chemati la discutii de cei care vor pune bazele viitoarei echipe. o sa trimita primaria fiecaruia in parte invitatie speciala. :)) gaz metan nu are suporteri, medias nu merita echipa in liga1. e un lucru cert. locul nostru sa fie luat de orase care traiesc pentru fotbal. sa intre u cluj, sa intre petrolul sau de ce nu, sa ramana dinamo.
chiar sper ca in cativa ani echipe precum mioveni, botosani, voluntari sa dispara si ele din liga1. ce tost isi are chindia in liga1 daca nu joaca in orasul ei? asta da fotbal. ss revina echipele de traditie. sa revina in prima liga echipele din anii 2000.

Adi Irl spunea...

Mediasul are suporterii lui asa cum sunt și citi sunt.N are rost sa faci comparații de genul asta.Si pina la urma cred ca mai mult e vorba de fotbalul livrat de echipe, asta aduce suporterul la stadion. Eu din cite vad nici una din echipele enumerate de tine nu rup gura târgului la prezenta pe stadion.Citi suporteri mai aduce Dinamo la stadion în afara de Derby urile bucureștene? Si aici vorbim de o echipa cu 10 titlul de campioană dintr un oras de 3 mil de locuitori.Mediasul nu știu dacă mai are 40 de mii,o jumătate de sector din București.Cluj al doilea centru economic al tarii ,unde numai studeni vin anual cit toată populația Mediașului,U Cluj,CFR echipa campioană în ultimii 5 ani,citi suporteri aduc la stadioane?Ploiești....pai vorbești de orașe cu cel puțin 150 mii de locuitori, de cite 4,5 ori mai mari ca Mediasul.Noi avem suporteri mai mulți decât crezi prietene, avem sute, mii poate de suporteri în străinătate.De la noi din oraș pleacă anual zeci ,sute de tineri scăpați din liceu în alte orașe sau în străinătate, cred ca nu greșesc dacă spun ca 80% din ei pleca,la fiecare sfârșit de an liceal.Cine sa îți vina la stadion? Depinde mult și de starea echipei și de performantele ei,cu Dinamo am fost 7000 și și fost o atmosfera frumoasă,țin sa îți reamintesc.Mediasul a avut și o sa aibă fotbal...ști de ce? Pentru ca are ADN ul fotbalului în sânge.Se va reinfinta o nouă echipa iar aceasta v a prelua ulterior tot ce a fost deținut de Gaz Metan asa cum au făcut toate celelalte echipe.Singura problemă e ca se întrerupe acea continuitate de 77 de ani,dar părerea mea e ca nimeni din România nu va scăpa de asta.Nici macar Dinamo care are într-adevăr niște suporteri de admirat,la un momentdat se vor prăbuși și ei, e doar o chestiune de timp.Orice primar este sau va veni are obligația asta morală și obiectivul asta de îndeplinit,se va profita și electoral bineînțeles însă aceasta presiune va exista mereu de acum înainte.Aceeasi situație și la sponsorul tradițional Romgaz care va avea responsabilitatea morala fata de muncitorii ei,cei care ii produc profitul,și fata de acest oraș unde își are sediul de la înființare, sa revină lângă viitorul Gaz Metam Mediaș!

Anonim spunea...

Poate am exagerat si eu, dar nu ii poti trece pe toti aia 7000 ca fiind fani gazul. Majoritatea din aia 7000 s-au dus la stadion pentru dinamo. Hai sa nu ne imbatam cu apa rece.
In 15 ar trebui sa se aleaga noul director romgaz. Nu ati auzit nimic? Tot jude ramane?
De asta mi-e teama ca noul proiect nu se face pe ideea ca in timp sa preia brandul gaz metan. Desi vad ca se discuta ca noul nume sa contina gaz metan. Asta poate fi un semnal ca se merge tot pe ideea de gaz metan, tot alb-negru, tot lupi. Sunt de acord cu tine ca mukte echipe vor ajunge la faliment. In fotbalul omanesc e managememt prost si multa hotie.

Adi irl spunea...

Nu exista alta variantă,nu cunosc toate chichitele juridice, dar într-un final acolo se va ajunge.Nu cred ca exista cineva în orașul asta care crede mediesenii vor adopta alt nume ,alte culori sau alta emblema. Gaz Metan e un brand al orașului mai.eni nu poate trece peste lucrul asta. Oriunde mergi în tara dacă spui Mediaș ți se răspunde de cu Gaz Metan și invers.Trebuie vorbit cu Eric imediat după final,iar împreună cu alți medieseni și foști jucători trebuie început un proiect nou.Dupa aceea sunt sigur ca și cei de la Romgaz indiferent de director se vor altora.Daca se va începe din liga 3 cu bani de la primarie( roman va trebui sa repare tot ce a stricat,altfel va ieși foarte sifonat din treaba asta în perspectiva următoarelor alegeri),promovam rapid I liga 2,iar de acolo dacă se va implica și Romgazul putem promova lejer cu un buget de 1,2..3 mil de euro.

Anonim spunea...

Propun ca Eric, Buzean,Plesca si mai multi jucatori se sa ocupe de noul club ! si SPER din tot sufletul sa nu mai fie nimeni de anul asta la club.. sa fie contabil nou, Boroncoi poate pleca in alta liga ! la fel cu Boaru ... toti spartii... si un Pustai ar merge si toti Mediesenii care si-au dorit din suflet si vorbit cu RomGaz,Trans primarie pentru sponsori .. in 2-3 ani suntem liga 1-2 .. trebuie oameni cu , bile din fier ... se poate daca se vrea restu sa mearga la u cluj ca acolo le este locul !

Anonim spunea...

Adi Irl , Dinamo cred că are 17 campionate nu 10....
Și referitor la celălalt mesaj, ce naiba să faci cu Buzean? Întreabă-l dacă și-a retras memoriul in care are de primit vreo 17.000.€....

Adi irl spunea...

Ai dreptate,am greșit cu Dinamo.Vis a vis de Buzean, asta era cea mai mare problema? Ca nu si a retras memoriul Buzean pt drepturile care
I se cuveaneau și pt care a muncit,după o cariera întreaga la Gaz Metan? Dar aia care se plimba și acum pe la stadion cu salarii de 2,3 mii de euro pe luna tăind frunze la ciini, si care sint cu banii la zi,în timp ce ultimii juniori sunt scoși afara din hotelul de la stadion, aia ce sunt? Si care nu dau vreo explicație la nimeni nici macar acum în al 12 ceas? Cu ăștia ce naibii facem?

Anonim spunea...

adi irl
in articolul trecut aminteai de informatia data de mine cum ca gaz metan e creditor in procesul de insolventa de la fc hermannstadt. spuneai ca daca e adevarat informatia aia e foarte relevanta.
aici ai dovada ca informatia e perfect adevarata. sunt in posesia intregului tabael al creantelor de la fc hermannstadt

https://ibb.co/DWRTz8k din pacate, din cei peste 390000 RON datorati tribunalul a considerat ca fc hermannstadt nu trebuie sa ne mai returneze acei bani. oricu, daca intram in faliment nici nu mai aveau cum sa ne dea banii.

Bine ca va aduceti aminte de banii pe care buzean avea de primit de la gazu( bani munciti in frig si soare), dar nu vorbiti de masinile alea luate pe leasing pe care nimeni nu le-a vazut. bine ca nu vorbiti de cum boroncoi sau altii si-au angajat in club copiii. nepotii sau verisorii.

sper si eu ca voi toti primaria sa nu faca greseala de a nu continua povestea gaz metan. ok, pot accepta acest faliment, multe echipe au trecut prin asta, dar sa reinfiintam gaz metan. sa preluam modelul celorlalte echipe ajunse in faliment. am mai tot dat exemple de echipe care au dat faliment si sub o forma sau alta sunt tot cele vechi. nume/culori/emblema. sa nu fim idioti si sa infiintam echipa noua.

Adi irl spunea...

Exact cum am banuit dintotdeauna,nu ma miră deloc acest fapt.Si aici a fost tot pe directiva politică, mare sclav e Roman ăsta.Pe linia asta a primit directive direct de la inalta poartă.Un campionat și jumătate sa joci gratis undeva,după ce i ai încasat cite 8000 de euro pe meci, asta acum 11 ani de zile.Se consemnează, sa fie sănătoși,asta I tara in care trăim!

Anonim spunea...

Adi irl. Traim in tara in care "oficial" vorbind valentin iordanescu falimenteaza o echipa si nimeni nu-l intreaba de sanatate. Te mai mira ceva? Pe cale oficiala asta ni s-a spus. Managementul defectuos condus de iordanescu a dus la faliment. Ok! Si de ce nu il treaba nimeni nimic? Gaz metan e singurul creditor din procesul sibiului caruia nu i s-a acceptat nici macar un leu din suma ceruta.
Daca ii ascultam declaratia lui deaconu in care spune ca :"de mai vorbiti de iordanescu, vine el si demonstreaza tot ce ati facut..." intelegem de ce roman tace si a pus batista pe țambal.

Anonim spunea...

Indiferent ce a facut primarul, iordanescu a fost complice. Deaconu credea ca il "scoate" pe iordanescu", cand colo a spus exact ce credeam cu totii. Ca iordanescu e complice si unul dintre groparii clubului gaz metan.
Pe mine ma socheaza ca nimeni de la nicio televiziune nu a incercat macar sa scoata un cuvant de la varul selectionerului romaniei. Asta s o ascuns mai ceva ca Zelensky.

Anonim spunea...

S-o fi dus în Ucraina sa fie ales președinte. 🤔