Gaz Metan se întoarce fără niciun punct de la București

Gaz Metan se întoarce fără niciun punct de la București


În lipsa jucătorilor Darius Olaru și Dumitru Cardoso, ambii suspendați din cauza cumului de cartonașe galbene, echipa noastră a prestat un joc buc la București pe Național Arena în compania formației FCSB însă acest lucru nu a contat prea mult pe tabela de marcaj, care la finalul celor 90 de minute a arătat 2-0 pentru gazde.  

După o primă repriză bună, cu o mare ocazie de gol în dreptul gazdelor, Gaz Metan a intrat la cabine cu 0-0. Repriza a doua a început bine pentru echipa noastră. Nasser Chamed ar fi putut deschide scorul în minutul 49 însă mingea trimisă de jucătorul nostru de la marginea careului de la 6 metri l-a țintit pe portarul gazdelor. FCSB a deschis scorul în minutul 66 prin Florinel Coman care a reluat în poartă o pasă venită din partea lui Florin Tănase. Avantajul gazdelor a fost dublat în minutul 79 când Denis Man și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor după o acțiune pe contraatac. Rezultat final: FCSB 2-0 Gaz Metan Mediaș. 

În urma acestei înfrângeri, formația noastră rămâne în zona de Play-Off și și-ar putea păstra locul 6 în cazul în care Dinamo nu câștigă la Sibiu mâine împotriva celor de la FC Hermannstadt. Pentru noi urmează partida cu Poli Iași de pe teren propriu. Meciul se va juca sâmbătă, 14 decembrie de la ora 15:00. 
watchshop.ro